Appareils et accessoires
Halloween Pumpkin Tart
Prép. 30min
Total 2h
12 slices
Ingrédients
Shortcrust Pastry
-
300 g plain flourstrong white bread flour300 g
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water100 g
Filling
-
pumpkin flesh cut in pieces500 g
-
potatoes peeled and sliced (1 cm)500 g
-
milk200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt5 g
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
strong white bread flour for dusting
-
150 g Brie cheese, slicedTaleggio sliced150 g
-
ham sliced in strips150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
810 mg
Protides
10.4 g
Calories
1312 kJ /
313.6 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween Treats
20 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Almond Vegetable Crumble
7h
Green Dyed Eggs
55min
Peanut Milk (Metric)
5min
Buckwheat Crêpes
30min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Rosé and Raspberry Jelly
12h 30min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h