Stuffed Portobello Mushrooms

Stuffed Portobello Mushrooms

3.8 28 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
6 pieces

Ingrédients

  • fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)
    6
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh lemon thyme leaves only
    4 sprigs
  • grated lemon zest
    2 tsp
  • olive oil plus 1 tsp
    80 g
  • carrots diced (1 cm)
    100 g
  • Granny Smith apples diced (1 cm)
    100 g
  • garlic clove
    2
  • lemon juice
    50 g
  • soy sauce
    20 g
  • red pepper cut in strips
    150 g
  • green pepper cut in strips
    150 g
  • red onions cut in strips
    150 g
  • courgettes diced (1 cm)
    350 g
  • cherry tomatoes halved
    150 g
  • water
    600 g
  • quinoa well rinsed and drained
    250 g
  • onions quartered
    100 g
  • fresh turmeric (approx. 4 cm)
    1 piece
  • fresh root ginger (approx. 4 cm)
    1 piece
  • aubergines diced (1 cm)
    200 g
  • pumpkin seeds for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 804 mg
Protides 12 g
Calories 1628 kJ / 389 kcal
Lipides 18 g
Fibre 9.8 g
Graisses saturées 2.5 g
Glucides 18 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...