Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

1.2 5 évaluations
Prép. 20min
Total 1h
20 pieces

Ingrédients

Patties
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    35 g
  • sweet potatoes cut in pieces
    200 g
  • mixed peppers any colour, cut in pieces
    200 g
  • leeks cut in pieces
    100 g
  • celeriac cut in pieces
    150 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh chilli (optionnel) to taste
    ½ - 1
  • linseeds
    45 g
  • medium eggs
    2
Dressing
  • olive oil
    80 g
  • garlic clove
    1
  • fresh chilli
    ½
  • fresh basil leaves
    20 g
  • fresh coriander leaf
    20 g
  • fresh chives cut in pieces (5 cm)
    20 g
  • salt or to taste
    ½ tsp
  • yoghurt
    120 g
  • lime juice
    30 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 138 mg
Protides 1.8 g
Calories 322 kJ / 77 kcal
Lipides 5.7 g
Fibre 1.5 g
Graisses saturées 0.9 g
Glucides 5.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...