Appareils et accessoires
Gegrilde kaas met champignons
Prép. 10min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (optionnel)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
733.4 mg
Protides
18.4 g
Calories
2309.6 kJ /
552 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
64.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Courgettesoep met munt
35min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation