Appareils et accessoires
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
-
potatoes35 oz
-
ground meat (pork, chicken or mixed meats), crumbled35 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
large eggs3
-
olive oil2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
-
fresh parsley, leaves only (approx. 25 sprigs)1 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground pepper1 pinch
-
bread crumbs2 oz
-
dried mint (optionnel)1 tsp
-
vegetable oil to fry
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
468.8 mg
Protides
27.6 g
Calories
2034.6 kJ /
486.3 kcal
Lipides
31.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
22.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
20min
Mixed Herbs Rice
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Hamantaschen
1h 55min
Steamed Peppers
25min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Spiced Beef Sausages
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Chicken "Fried" Steak
45min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min