Appareils et accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Prép. 15min
Total 40min
12 stuks
Ingrédients
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
141.1 mg
Protides
2.8 g
Calories
235.3 kJ /
56.2 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Gestoomde spinaziecake
35min
Hong Kong rijst met worst
55min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Warme chocolademelk
10min