Appareils et accessoires
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Prép. 20min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
302.8 mg
Protides
2.4 g
Calories
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Lipides
23.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
9.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Noten bolognese
35min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation