Versions compatibles
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 30.2 g
- Fibre
- 8.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Speculoos druiven tiramisu
1h
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Pompoenbrood
1h 45min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Brownies van zoete aardappel
1h
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min