Versions compatibles
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 350 g gedroogde zwarte bonen
- water, om te weken
Maïstortilla's
- 200 g bloem
- 200 g maïsbloem
- 15 g zonnebloemolie
- 250 g water
- ½ tl zout
Stoofpot van zwarte bonen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g zonnebloemolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 850 g water, of 1 cm boven bonenniveau
- 200 g paprika's, gemengd, in plakjes
-
1
tl chipotle chilipoeder
ou 1 tl gedroogde pepervlokken - 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl gemalen komijn
- 2 tl gemalen koriander
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- gele maïsbloem, om te bestrooien
- 2 tl zonnebloemolie
- 6 eieren
- 1 limoen, in partjes
- 100 g feta kaas, verkruimeld
- ½ bos koriander, grof gehakt
- 1 avocado, in plakjes (1 cm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2235.3 kJ / 534.3 kcal
- Protides
- 17.2 g
- Glucides
- 66.7 g
- Lipides
- 23.9 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 817.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzenbrood
1h 55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min