Appareils et accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Prép. 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optionnel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
2159 kJ /
517 kcal
Lipides
23 g
Fibre
8.5 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Moussaka met linzen
2h 20min
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Snelle Thaise kipcurry
40min
Tomatenrijst
30min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Paella met kidneybonen
55min
Gnocchi Tricolore
35min
Indiase groentencurry
50min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Kip garam masala
50min