Appareils et accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Prép. 45min
Total 2h
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
13 g
Calories
1592 kJ /
380 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3.9 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Spaghetti Bolognese
40min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Quiche met kool en broccoli
1h 30min