Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
ou 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Protides
- 44.5 g
- Glucides
- 53.7 g
- Lipides
- 13.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 1399.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Huzarensalade
25 min.
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Lamscurry
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1j 10 menit
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min