Appareils et accessoires
Kimchi risotto
Prép. 5min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (optionnel) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
920.2 mg
Protides
11.2 g
Calories
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Lipides
19.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
74.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Date and Oat Drink
20min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Blueberry Coffee Cake
1h
Matzo Ball Soup
1h 20min
Bern-style Rösti
40min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Courgette omelette
40min
Kimchi Tofu Soup
35min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min