Appareils et accessoires
Kimchi risotto
Prép. 5min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (optionnel) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
920.2 mg
Protides
11.2 g
Calories
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Lipides
19.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
74.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Puttanesca Penne
50min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Asparagus Sauté
15min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2h 10min
Sautéing Onions and Garlic
Pas d’évaluation
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Ginger Pork
25min