Appareils et accessoires
Sweet potato muffins with walnuts
Prép. 10min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
-
shelled walnuts70 g
-
water300 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)270 g
-
butter for greasing
-
flour plus extra for flouring280 g
-
sugar90 g
-
brown sugar plus extra for sprinkling100 g
-
milk110 g
-
oil135 g
-
eggs3
-
baking powder10 g
-
salt¾ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
246.8 mg
Protides
5.3 g
Calories
1362 kJ /
325.5 kcal
Lipides
16.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
39.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarian Favourites
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Brown Sugar Date Muffins
1 Std. 15 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Mandarin Almond Cookies
50 Min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Breakfast fruit bars
1 Std. 20 Min
Chocolate Seed Granola
50 Min
Brown Sugar Date Muffins
1 Std. 15 Min
Sweet Potato Pizza
1 Std. 5 Min
Boosted Breakfast Muffins
1 Std.