Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
TM6

Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

4.8 ( 10 évaluations )

Ingrédients

Dressing

  • 140 g extra virgin olive oil
  • 60 g white vinegar
  • ½ tsp salt to taste
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 30 g lemon juice
  • 15 g maple syrup
  • 5 tsp dried basil

Beets

  • 1110 g water divided
  • 800 g whole baby beets, fresh trimmed
  • 115 g baby arugula
  • 225 g burrata cheese
  • 2 tbsp pomegranate seeds (optionnel)
  • 2 tbsp chopped pecan nuts (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
295 kcal / 1234.5 kJ
Protides
8.2 g
Lipides
24.2 g
Glucides
12.1 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.5 g
Sodium
418.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives