Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

4.8 11 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 portions

Ingrédients

Dressing
  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white vinegar
    60 g
  • salt to taste
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • lemon juice
    30 g
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
Beets
  • water divided
    1110 g
  • whole baby beets, fresh trimmed
    800 g
  • baby arugula
    115 g
  • burrata cheese
    225 g
  • pomegranate seeds (optionnel)
    2 tbsp
  • chopped pecan nuts (optionnel)
    2 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 418.1 mg
Protides 8.2 g
Calories 1234.5 kJ / 295 kcal
Lipides 24.2 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 6.5 g
Glucides 12.1 g

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