Appareils et accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Prép. 1h
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1067.3 mg
Protides
29.8 g
Calories
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Lipides
31.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
3.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Wellington
10h 10min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Alpenmacaroni
45min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min