Appareils et accessoires
Orange Curd Tart
Prép. 15min
Total 1h 20min
8 portions
Ingrédients
Dough
-
orange1
-
all-purpose flour4 oz
-
sugar½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
ice cold water1 oz
Orange Curd
-
large eggs3
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
sugar5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
cornstarch1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
candied orange slices to garnish
-
fresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Sodium
615.7 mg
Protides
41.9 g
Calories
12854.6 kJ /
3072.3 kcal
Lipides
205 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
123.1 g
Glucides
277 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Citrus Cheesecake
2h 45min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Lemon Pudding Souffles
40min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Leek Pie
1h 45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Fruit Tart
2h 40min
Strawberry Custard Tart
2h
Banana Bread Maui
1h