Appareils et accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protides
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Lipides
51.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Koolsoep
50min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Mosselen met Frietjes
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min