Pea and Mint Risotto

Pea and Mint Risotto

4.3 174 évaluations
Prép. 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Pea and Mint Purée
  • garlic clove
    1
  • shallots halved
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • frozen green peas
    250 g
  • water
    100 g
  • fresh mint leaves (approx. 10-15 g)
    1 bunch
Risotto
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • shallots halved
    60 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    200 g
  • risotto rice
    250 g
  • liquid vegetable stock salt-free, hot
    450 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • frozen green peas
    100 g
  • pea shoots for serving
    rocket leaves, for serving

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 13.3 g
Calories 1758 kJ / 420 kcal
Lipides 14.1 g
Glucides 60 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...