Appareils et accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingrédients
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
418.1 mg
Protides
8.2 g
Calories
1234.5 kJ /
295 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
12.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Rode bietensap
10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min