Appareils et accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prép. 10min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
56 mg
Protides
7.6 g
Calories
3772 kJ /
898.1 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
213 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel 2022!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Advocaat
10min
Pudding
15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Aardbeienjam
1h 5min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Appelmoes
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Béchamelsaus
15min