Appareils et accessoires
Paaspastei
Prép. 25min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
36.5 g
Calories
2052 kJ /
491 kcal
Lipides
31.1 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Pizza met fruit en yoghurt
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Express Aardbeien Dessert
5min