Appareils et accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prép. 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingrédients
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
367 mg
Protides
6.3 g
Calories
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Lipides
20.8 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
7.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Gerookte zalm sneetjes
Pas d’évaluation
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Verse zomerse loempia’s
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Ananaspakketjes
1h
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min