Appareils et accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Prép. 25min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
186.8 mg
Protides
3.5 g
Calories
616.5 kJ /
147.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min