Versions compatibles
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
ou 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
ou 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protides
- 23.4 g
- Glucides
- 35.3 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 15.9 g
- Fibre
- 6.9 g
- Sodium
- 1348.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Hornazo
Pas d’évaluation
Halloween quiche
2 godz.
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Groene bron
10min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation