Versions compatibles
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Protides
- 8.9 g
- Glucides
- 42.3 g
- Lipides
- 46.9 g
- Graisses saturées
- 16.1 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 911.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Boemkool buffalo hapjes
Pas d’évaluation
Pizza met fruit en yoghurt
Pas d’évaluation
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Halloween pompoentaart
4 Std.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Chili con carne
40 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.