Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protides
- 48.4 g
- Glucides
- 51.9 g
- Lipides
- 15.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 2525.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Zalm met venkel
40 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1小时 30 分钟
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min