Appareils et accessoires
Sinaasappelcake en chocolade topping
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
24.8 mg
Protides
6.5 g
Calories
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
18.8 g
Glucides
46.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Kwarktaart in potjes
4h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Karamelpudding
1h
Karameltaart
3h 50min
Sinaasappelcake
1h