Appareils et accessoires
IJskroon van meringue en frambozen
Prép. 10min
Total 4h 10min
8 porties
Ingrédients
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.5 g
Calories
1590 kJ /
380 kcal
Lipides
30.2 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème pâtissière
15min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Vanillesiroop
30min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Panna cotta
6h 15min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Vruchtensaus (coulis)
10min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min