Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Prép. 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Mini monsters
1h 25min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min