Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g merișoare uscate
- 50 g vin de Porto
- 70 g ceapă, tăiată sferturi
- 50 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus pentru uns
- 2 căței de usturoi
- 450 g carne pentru cârnați, ruptă în bucăți
- 140 g pesmet
- 140 g castane fierte, fără coajă, tocate grosier
- 2 linguri pătrunjel verde frunzele, tocate
- ½ linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 1 linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 1 ou mijlociu (53-63 g), bătut ușor
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protides
- 14.3 g
- Glucides
- 33.7 g
- Lipides
- 13 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Supă Wonton
Pas d’évaluation
Milkshake cu unt de arahide
Pas d’évaluation
Sushi cu Tempura de crevete
2h 40min
Sushi cu ciuperci Portobello
Pas d’évaluation
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Pas d’évaluation
Supă Laksa cu pui și crevete
Pas d’évaluation
Catifea albă
Pas d’évaluation
Splash cu lemon grass și litchi
Pas d’évaluation
Portocală arsă
Pas d’évaluation
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Pas d’évaluation
Ravioli negre cu biban de mare
Pas d’évaluation
Bomboane cu cacao, mere și curmale
10 Min