Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g owoców jagodowych, świeżych, np. malin, borówek, porzeczek
- 90 - 120 g cukru
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość otartej, do dekoracji
- 250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 100 g jogurtu naturalnego
- 400 g mleka
- 80 g kaszy jaglanej
-
1
łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
ou 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1147.9 kJ / 274.4 kcal
- Protides
- 9.4 g
- Glucides
- 40.3 g
- Lipides
- 9 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 78 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Deser twarogowy z mango
15min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2h 30min
Jogurt waniliowy z biszkoptami i morelami
1h 30min
Trifle z rabarbarem
2 Std. 45 Min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 godz. 35 min
Pudding migdałowy
30 dk
Kokosowe miniserniczki
50 dk
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 godz. 50 min
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25min
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 dk
Deser z musem z czerwonych owoców i czekoladową kruszonką z chili
4h 10min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3óra 40p