![Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5) Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2a6ad1da6bdff5d1d41fe218caeec86/Derivates/febad0ec868a2fe4d0d5026c1fe11e1abd1da734.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1001 mg
Recettes alternatives
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min