Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1001 mg
Recettes alternatives
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 λεπτ.
Meatballs - Keftedes
2 Std. 30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min