Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone

Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone

3.7 3 évaluations
Prép. 20min
Total 3h 45min
2 portions

Ingrédients

Beetroot Purée
  • beetroot
    300 g
  • orange juice
    20 g
  • Demerara sugar
    20 g
  • xanthan gum (see tip)
    ⅛ tsp
Cheese Sauce and Crisps
  • soft goat's cheese diced (see tip)
    150 g
  • water
    150 g
  • sunflower oil for frying
    3 tsp
Pickled Apple
  • Granny Smith apple peeled
    1
  • apple cider vinegar
    60 g
  • balsamic vinegar
    60 g
Cauliflower Florets
  • water
    1500 g
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaves
    2
  • unsalted butter diced
    100 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • cauliflower florets
    300 g
  • rapeseed oil
    1 Tbsp
Finalisation
  • xanthan gum
    ⅛ tsp
  • unsalted butter diced, cold
    50 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 695.1 kcal / 2908.3 kJ
Protides 19.4 g
Lipides 50.8 g
Glucides 44.9 g
Fibre 9.9 g
Graisses saturées 25.4 g
Sodium 553 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...