Appareils et accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
78 mg
Protides
9.4 g
Calories
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Spaghetti met tonijn
40min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Appelmuffins
40min