Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

2.6 8 évaluations
Prép. 30min
Total 1h
28 pieces

Ingrédients

Pasta dough
  • plain flour
    200 g
  • sea salt (optional)
    ¼ tsp
  • eggs
    2
  • water
    2 tbsp
Spinach filling
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fresh baby spinach
    120 g
  • water
    300 g
  • ricotta (see Tips)
    250 g
Tomato sauce
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • canned tomatoes
    400 g
Ravioli
  • egg lightly beaten (see Tips)
    1
  • water to boil
  • sea salt (optional)
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • Parmesan cheese grated, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 206.3 mg
Protides 3.2 g
Calories 292 kJ / 69.8 kcal
Lipides 3.2 g
Fibre 0.7 g
Graisses saturées 1.3 g
Glucides 7.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...