Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 80 g raw peanuts
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 2 fresh kaffir lime leaves, torn into pieces
- 60 g fish sauce
Poached chicken
- 800 g coconut milk
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 40 g brown sugar
- 40 g freshly squeezed lime juice
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters
Salad
- 200 g snow peas, trimmed, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 170 g), finely sliced
- 2 carrots (approx. 185 g), julienned
- ½ bunch fresh coriander (approx. 15 g), leaves only
- ½ bunch fresh Thai basil (aprox. 15 g), leaves only (see Tips)
- ½ bunch fresh Vietnamese mint (approx. 15 g), leaves only (see Tips)
- 20 g fried shallots
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2786.4 kJ / 663.4 kcal
- Protides
- 35.6 g
- Glucides
- 23.4 g
- Lipides
- 46.8 g
- Graisses saturées
- 28.5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 1406.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Warm satay chicken salad
55 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min