Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.5 (79 évaluations )

Ingrédients

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
  • 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
  • 2 oz mirin
  • 3 ½ oz maple syrup
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)

Salmon with Broccoli and Rice

  • 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 35 oz water
  • 12 oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
    ou 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (optionnel)
  • 1 scallion, thinly sliced, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2783 kJ / 665.2 kcal
Protides
39.5 g
Glucides
74.1 g
Lipides
21.1 g
Graisses saturées
4.9 g
Fibre
0.4 g
Sodium
1499.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives