Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)

Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)

3.0 3 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 35min
4 portions

Ingrédients

  • eggs
    3
  • wholemeal spelt flour
    220 g
  • fennel seeds
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus an extra 1 tsp
    60 g
  • water
    30 g
  • spring onion/green onion trimmed and cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
    3
  • fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
    370 g
  • ground black pepper to taste
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • goats cheese
    80 g
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish
    2 sprigs

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 340 mg
Protides 20.8 g
Calories 1995 kJ / 477.5 kcal
Lipides 24.8 g
Fibre 9.3 g
Graisses saturées 6.5 g
Glucides 40.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...