Appareils et accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prép. 15min
Total 20min
4 portie
Ingrédients
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Ninguna valoración
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Ninguna valoración
Pindakaas Havermoutbal
Ninguna valoración
De eerste hap: Vruchtenpuree
Ninguna valoración
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Inktvis "à Lagareiro"
Ninguna valoración
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Ninguna valoración
Zeevruchtenrijst
Ninguna valoración
Matzeballen
Ninguna valoración
Macadamia Chocolade Koekjes
45min