Feta, spinach and potato frittata

Feta, spinach and potato frittata

4.6 519 évaluations
Prép. 20min
Total 1h
8 portions

Ingrédients

  • olive oil for greasing
  • red onion (approx. 130 g), cut into halves
    ½
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • feta cheese cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • eggs
    10
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • water
    800 g
  • pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    300 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 284.1 kcal / 1193.1 kJ
Protides 19.6 g
Lipides 15.8 g
Glucides 14.7 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 8.4 g
Sodium 247.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...