Appareils et accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optionnel) to garnish2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1198.8 mg
Protides
11.1 g
Calories
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
52.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Food Trends 2022
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Sup Buntut
3h
Vegan ube ice cream
24h 10min
Bibimbap
55min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Homemade Soy Milk
30min
Sambal Kangkung
10min