Appareils et accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optionnel) to garnish2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1198.8 mg
Protides
11.1 g
Calories
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
52.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Food Trends 2022
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Agedashi tofu
30min
Skin Glow Detox Juice
10min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Shacha Sauce
1h 10min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Tomato-egg drop soup
20min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Soy milk and Mantou buns
6h
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min