Appareils et accessoires
Zalm mozaïek
Prép. 30min
Total 7h 30min
6 porties
Ingrédients
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1202.4 mg
Protides
18.3 g
Calories
812.4 kJ /
194.2 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Waterzooi van Kip
1h