Appareils et accessoires
Duitse brunch
Prép. 25min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
Hartige muffins en granola
-
paneermeel om te bestrooien
-
gemengde noten volle (bv. hazelnoten, amandelen, pecannoten en cashewnoten)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)100 g
-
bruine suiker60 g
-
fijne havervlokken200 g
-
lijnzaad30 g
-
zonnebloempitten30 g
-
zout1 ½ tl
-
champignon de Paris, vers gehalveerd80 g
-
broccoli in stukken gesneden80 g
-
courgette in stukken gesneden120 g
-
rode ui gehalveerd50 g
-
Emmental in stukken gesneden40 g
-
baconblokjes80 g
-
eieren3
-
bloem60 g
-
bakpoeder½ tl
-
melk180 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Roerei en vruchtenyoghurt
-
eieren6
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
melk20 g
-
room, elk type (van koemelk)30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
frambozen plus extra voor de garnering150 g
-
Griekse yoghurt400 g
-
bieslook, vers fijn gesneden, voor de garnering (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
959.7 mg
Protides
33.7 g
Calories
3808.2 kJ /
910.2 kcal
Lipides
62 g
Fibre
11.3 g
Graisses saturées
23.2 g
Glucides
61.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Internationaal Brunchen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Wellington
10h 10min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Turkse flatbreads
2h 10min
Abrikozenlikeur
30min