Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Smoked Salmon Pâté
5min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Thai Cucumber Salad
15min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Beetroot Carpaccio
20min
Jerk Spice Rub
Pas d’évaluation
Frozen Fruit Sorbet
5min
Best Basic Houmous
5min