Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

4.3 48 évaluations
Prép. 5min
Total 15min
1 Total recipe

Ingrédients

  • water (see tip for portioning)
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)
    40 g
  • unsalted butter diced (see tip for portioning)
    350 g
  • egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)
    8
  • fine sea salt (see tip for portioning)
    ½ tsp
  • ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)
    2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 Total recipe

Sodium 939 mg
Protides 48 g
Calories 15119 kJ / 3611 kcal
Lipides 380 g
Fibre 0.2 g
Graisses saturées 203 g
Glucides 11 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...