
Appareils et accessoires
Bruschetta
Prép. 30min
Total 3h
8 portions
Ingrédients
Topping
-
garlic clove1
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh basil leaves5
-
fine sea salt7 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caster sugar (optionnel) (see tip)10 g
Bread
-
dried instant yeast6 g
-
caster sugar7 g
-
water550 g
-
durum wheat flour250 g
-
strong white bread flour250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lemon juice (see tip)30 g
-
strong white bread flour for dusting
-
fresh basil leaves for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
271 kcal /
1134 kJ
Protides
7.8 g
Lipides
4.3 g
Glucides
50.3 g
Fibre
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fermentation Mode
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande