Appareils et accessoires
Tunesische Chorba
Prép. 10min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (optionnel)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
471 mg
Protides
31 g
Calories
2705 kJ /
638.8 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
104.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Cholent
Pas d’évaluation
Stoofpot van linzen
2h 35min
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Harira
7h