Appareils et accessoires
Harira
Prép. 15min
Total 7h
6 porties
Ingrédients
-
kikkererwten wit, gedroogd100 g
-
water1350 g
-
bloem20 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten doormidden gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden80 g
-
knoflookteentje1
-
verse koriander met stengels4 takjes
-
verse peterselie met stengels4 takjes
-
selder in stukken gesneden100 g
-
300 g rundvlees, (schenkel of karbonade), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)lamsvlees (optionnel) (schouder), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)300 g
-
Ras el Hanout of kruidenmix2 tl
-
zout1 el
-
groene linzen, gedroogd100 g
-
citroensap1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
910 kJ /
217 kcal
Lipides
5 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer met kaas en munt
2h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Soefganiots
2h
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Drie kaas pides
1h 40min
Pastilla met kip
1h 10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Avocadosap met dadels
5min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Batbout met kaas
30min
Muntthee
25min