Appareils et accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1828.3 mg
Protides
62.3 g
Calories
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Lipides
81.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Rijst met kip en champignons
30min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min